Skip to main content

22.3.2024

Tiedote: Vallilan Unelma + Aimon Äänilevy-yhtiö

Vallilan Unelma

Artistikiinnitys

Aimon Äänilevy-yhtiö ja punkahtavaa elektropoppia tekevä Vallilan Unelma ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Vallilan Unelma on pintaa syvemmällä, katse on suunnattu sinne missä on kaikkein pimeintä. Se näkee Artekin alle, paljastaa Marimekon Tokmanniksi ja uskaltaa sanoa sen ääneen.

Vallilan Unelman ovat luoneet Pasi ja Oona, joilla on pitkä historia erilaisten musiikkiprojektien ja kuvataiteiden parissa. Vallilan Unelman juuret ovat punk-musiikissa ja nämä vaikutteet kuuluvatkin duon omalaatuisen elektronisen musiikin läpi. Aiemmissa projekteissa on tehty yhteistyötä mm. 22 pistepirkon jäsenten, Yarin ja Antero Prihan ja muiden tunnettujen suomalaismuusikoiden kanssa. Vallilan Unelma on kuitenkin musiikkia ja visuaalista ilmettä myöten tekijöidensä oma tuotos.

Vallilan Unelma julkaisee 5.4. toisen singlensä Narsistit.

Tutustu bändiin.