Skip to main content

14.6.2024

Elektropop-duo Vallilan Unelmalta single Tämmöinen sydän

Punkahtava elektropop-duo Vallilan Unelma on pintaa syvemmällä, katse on suunnattu sinne missä on kaikkein pimeintä. Se näkee Artekin alle, paljastaa Marimekon Tokmanniksi ja uskaltaa sanoa sen ääneen.

Vallilan Unelman Tämmöinen sydän on laulu kaipuusta ja yksinäisyydestä. Kaihoisa melodia, eteenpäin vievä biitti ja surusta syntyneet sanat luovat katkeransuloisen yhdistelmän, jossa kipu on kaunista. Kertosäkeen duetossa muistutetaan jokaisen ihmisen tarpeesta luoda yhteys toiseen. Kertosäkeen stemmalinjan laulaa musiikin moniosaaja Minna Kilpinen, joka on keikkaillut mm. Pesolan kanssa.

Vallilan Unelman ovat luoneet Pasi ja Oona, joilla on pitkä historia erilaisten musiikkiprojektien ja kuvataiteiden parissa. Vallilan Unelman juuret ovat punk-musiikissa ja nämä vaikutteet kuuluvatkin duon omalaatuisen elektronisen musiikin läpi. Aiemmissa projekteissa on tehty yhteistyötä mm. 22-Pistepirkon jäsenten, Yarin ja Antero Prihan ja muiden tunnettujen suomalaismuusikoiden kanssa. Vallilan Unelma on kuitenkin musiikkia ja visuaalista ilmettä myöten tekijöidensä oma tuotos.

“Jotenkin vinksahtanut yhdistelmä pitää mielenkiintoa yllä ja antaa yhtyeelle persoonallisen leiman.” – Soundi 5/2024

Julkaisupäivä: 14.06.2024

Kesto:  04:12
ISRC: FICQE2400006
Säv. ja San.: Pasi Nissinen ja Oona Niskanen
Sovitus: Pasi Nissinen, Oona Niskanen ja Minna Kilpinen
Tuotanto: Pasi Nissinen ja Oona Niskanen
Miksaus: Seppo Nummela / Dark Room Studios
Äänitys: Pasi Nissinen / Altai Studio
Masterointi: Joni Borodavkin / House of Boom studios
Julkaisija: Aimon Äänilevy-yhtiö
Kansi ja kuvat: Oona Niskanen