Skip to main content
Olga Wilhelmiina - Ilmajuurii-singlen kansikuva

2.2.2024

Olga Wilhelmiina — Ilmajuurii

Laulaja-lauluntekijä ja pianonainen Olga Wilhelmiina kertoo 2.2.2024 julkaistulla kappaleellaan Ilmajuurii ulkopuolisuuden tunteesta ja vaikeudesta asettua aloilleen. Kappale on neljäs single syyskuussa 2024 julkaistavalta albumilta.

Olga Wilhelmiinan mukaan tekstissä kuuluu vahvasti hänen oma tarinansa: ”Muistan jo alakouluikäisenä kokeneeni tiettyä ulkopuolisuuden tunnetta kotipaikkakunnallani. Kotikaupunki ja osoite ovat vuosien aikana vaihtuneet moneen kertaan eri syistä enkä ole ihan varma, olenko vieläkään perillä. Edelleen tuntuu siltä, että olen matkalla jonnekin.”

Ilmajuurii jatkaa tuottajayhteistyötä Jouko Lavosen kanssa. Joulukuussa julkaistu single ”Maailman kehtolaulu” nostettiin Spotifyn toimittamille listoille Iskelmä kuuluu kaikille, Suomi-indie tänään ja EQUAL Suomi.

Viitisen vuotta sitten Jyväskylään muuttaneen Olga Wilhelmiinan musiikki on raikasta ja omaleimaista poppia. Vaikutteiden moninaisuuden sitoo rohkeaksi kokonaisuudeksi artistin vahva laulusoundi sekä pianismi, joka kulkee sovituksellisena punaisena lankana läpi biisien.

Tutustu artistiin tarkemmin.

WWW:
olgawilhelmiina.fi

Instagram:
@olga.wilhelmiina

Facebook:
@olga.wilhelmiina

© & ℗ 2023 Aimon Äänilevy-yhtiö.