Skip to main content
Olga Wilhelmiina - Kirje - kansikuva

6.6.2024

Olga Wilhelmiina — Kirje

Olga Wilhelmiinan uusin julkaisu ”Kirje” on dystooppinen kuvaus kaiken alleen peittävästä tulvasta, epävarmasta tulevaisuudesta sekä pienestä toivonkipinästä. Hypnoottisen, elekroniseen biittiin pohjautuvan biisin on säveltänyt ja sanoittanut Olga Wilhelmiina, tuotannosta vastaa Jouko Lavonen. Kirje on singlelohkaisu syksyllä julkaistavalta albumilta.

Biisin teksti on nimensä mukaisesti kirje, jonka kirjoittaja osoittaa kenelle tahansa sen löytäjälle. ”Kyseessä on aika vanha biisi, joka on syntynyt ehkä joskus vuonna 2013 mayojen maailmanlopun ennustuksen jälkimainingeissa. Tuolloin aihe oli jonkun verran esillä mediassa: se jotenkin puhutteli tosi paljon ja kirjoitin aiheesta enemmänkin biisejä pöytälaatikkoon. Kirjeessä pelko tuntemattomasta kohtaa pienen toivonkipinän siitä, että joku vielä olisikin siellä jossain.”

Kirjeestä julkaistaan myös tarinallinen musiikkivideo, joka sekin on tehty jo noin 8 vuotta sitten biisin ensimmäiseen versioon, jota ei kuitenkaan tuolloin laajemmin julkaistu. ”Oon tosi iloinen, että Kirje sai vihdoin lopullisen muotonsa ja että biisi pääsee nyt lyömään kättä vanhan videon kanssa”, Olga Wilhelmiina kertoo.

Tutustu artistiin tarkemmin.

WWW:
olgawilhelmiina.fi

Instagram:
@olga.wilhelmiina

Facebook:
@olga.wilhelmiina

© & ℗ 2024 Aimon Äänilevy-yhtiö.