Skip to main content
Olga Wilhelmiina - Vuorovesi -singlen kansikuva

10.3.2023

Olga Wilhelmiina — Vuorovesi

Maaliskuun 10. päivä julkaistu Olga Wilhelmiinan Vuorovesi-single on ristiriitainen rakkauslaulu.

”Vuorovesi-biisin tekstissä kertoja yrittää sanoittaa päänsisäistä kaaostaan kumppanilleen – kun välillä tuntuu että seinät kaatuvat päälle ja haluaisi omaa tilaa, mutta silti samaan aikaan toivoo maailman eniten, että toinen jaksaa pysyä siinä rinnalla, kertoo ne samat vitsit kuin aina ennenkin ja sanoo, että kaikki on ihan hyvin.”

Olga Wilhelmiina

Tuoreella julkaisulla artisti on hyppäämässä poppijunaan, sillä Olga Wilhelmiinan kappaleet ovat hioutuneet jyväskyläläisen Electric Fox Studios:in tuottajan Tuomas Kokon käsissä meneväksi popmusiikiksi. Elektronisesta tuotantosoundista huolimatta kappaleissa on kuultavissa Olga Wilhelmiinan itse soittamat pianoraidat. Vuorovesi-kappale syntyi artistin mökkipihassa tuuliselle Päijänteen selälle tuijotellen.

”Tapailin sointuja taittokoskettimistolla, nakuttelin rytmit muovisen limupullon pohjaan mustekynällä ja kirjoitin sanat mökkipäiväkirjan repaleiselle sivulle. Kappale sai lopullisen muotonsa Tuomaksen käsissä.”

Olga Wilhelmiina

Tällä hetkellä studiossa työstetään kahta seuraavaa singleä, joista ensimmäinen on suunniteltu julkaistavaksi toukokuussa.

Olga Wilhelmiina ammentaa inspiraatiota musiikin tekemiseen asioiden kontrasteista sekä monista musiikin eri tyylisuunnista.

”Musiikin kirjoittaminen on kuin luova leikkikenttä, jossa hiekkalaatikolla saa koota juuri sellaisen hiekkalinnan kuin haluaa, laskea lyriikan liukumäkeä pää edellä selällään ilman mitään tolkkua, ja ottaa kertsikeinussa kierteellä niin kovat vauhdit, että hypätessä hirvittää!”

Olga Wilhelmiina

Tutustu artistiin tarkemmin.

WWW:
olgawilhelmiina.fi

Instagram:
@olga.wilhelmiina

Facebook:
@olga.wilhelmiina

© & ℗ 2023 Aimon Äänilevy-yhtiö.