Skip to main content
Vallilan Unelma - Narsistit kansikuva

5.4.2024

Vallilan Unelma – Narsistit

Vallilan Unelma on pintaa syvemmällä, katse on suunnattu sinne missä on kaikkein pimeintä. Se näkee Artekin alle, paljastaa Marimekon Tokmanniksi ja uskaltaa sanoa sen ääneen.

Vallilan Unelman ovat luoneet Pasi ja Oona, joilla on pitkä historia erilaisten musiikkiprojektien ja kuvataiteiden parissa. Vallilan Unelman juuret ovat punk-musiikissa ja nämä vaikutteet kuuluvatkin duon omalaatuisen elektronisen musiikin läpi. Aiemmissa projekteissa on tehty yhteistyötä mm. 22-Pistepirkon jäsenten, Yarin ja Antero Prihan ja muiden tunnettujen suomalaismuusikoiden kanssa. Vallilan Unelma on kuitenkin musiikkia ja visuaalista ilmettä myöten tekijöidensä oma tuotos.

Vallilan Unelman Narsistit käsittelee nykypäivän egoistista maailmankuvaa ja somekulttuuria. Kappaleen lyriikassa pohditaan nykyihmisen jatkuvaa nähdyksi tulemisen tarvetta ja toisaalta muiden armotonta arvostelua. Someen on helppo hukkua ja siellä on myös helppo elää alter egona unohtaen mikä on totta ja mikä ei, kuka oikeasti on ja kuka ei.

Tutustu artistiin tarkemmin.

WWW:
vallilanunelma.com

Instagram:
@vallilanunelma

Facebook:
@vallilanunelma

© & ℗ 2024 Aimon Äänilevy-yhtiö.